BÉKÉS-POTKA

Ha számít a minőségi munka!

Bemutatkozás

A Békés-Potka Kft: Családi házak, telephelyek teljes körű felújítása, építése, átfogó építészeti munkák kivitelezése, tíz év alatt már több mint 200 elégedett ügyféllel!

Nálunk az Ön igénye az első, ezért a tervezéstől a kivitelezésig, a legjobb anyagokkal, profi szakemberekkel dolgozunk! Bízza ránk és megvalósítjuk!

2022-05-25 17:47:00

Alapvető feladatok burkolás előtt

A megfelelő előkészítés a minőségi munka alapja. Ezért összeszedtünk néhány "alapszabályt" mit kell tenni a burkolás előtt.

  1. Készítsd elő a felületet: a csempék és padlólapok lerakása előtt a fal vagy a padló felülete előkészítést igény. Fontos, hogy tiszta, száraz, egyenletes, teherbíró és pormentes legyen.
  2. Simítsd el az egyenetlenségeket: ha kisebb repedéseket és egyenetlenségeket tapasztalsz, simítsd el simítólapáttal vagy vakolókanállal, de használhatsz aljzatkiegyenlítő masszát is. Mielőtt felrakod a csempéket a falra vagy a padlólapokat az aljzatra, mindenképp alapozásra van szükség. Ehhez a mélyalapozóra vagy tapadásjavító emulzióra lesz szükség, melyet egy széles ecsettel vagy festékhengerrel tudsz felvinni a felületre.
  3. Élvágás egyenesen vagy körben: ahhoz, hogy az élvágás egyenes legyen, csempevágógépre lesz szükség. Karcold meg a csempét a felső felületén, majd a szegély mentén törd le. A fürdőben és a konyhában is szükség lehet kerek nyílásra is, amit úgy tudsz a csempébe vagy a padlólapba vágni, hogy csempe-csípőfogót használsz, és a nyílást milliméterenként kicsíped. Esetleg használhatsz lyukmaró toldattal ellátott fúrógépet is.

Ha felújítást tervezel, de már az előkészítésnél elakadsz hívj minket bizalommal a megadott elérhetőségeken.


Egyéb (további) tartalmak szűrés és dátumválasztás alapján...

Postacím


Békés-Potka Kft. - 5630 Békés, Lapos utca 3.