BÉKÉS-POTKA

Ha számít a minőségi munka!

Bemutatkozás

A Békés-Potka Kft: Családi házak, telephelyek teljes körű felújítása, építése, átfogó építészeti munkák kivitelezése, tíz év alatt már több mint 200 elégedett ügyféllel!

Nálunk az Ön igénye az első, ezért a tervezéstől a kivitelezésig, a legjobb anyagokkal, profi szakemberekkel dolgozunk! Bízza ránk és megvalósítjuk!

2022-05-25 17:56:00

Padlólapok lerakása

Az előzőekben megismertük a burkolás előtti alapvető feladatait, most megismerhetitek a padlólap lerakásának lépéseit.

  1. Jelöld ki a helyiség közepét: ha az alapozás készen van, akkor a következő lépés az, hogy pontosan leméred a helyiség alapterületét, és egy ragasztószalag segítségével kijelölöd a közepét. Érdemes először kereszt alakban lehelyezni a lapokat próbaképpen.
  2. Lapragasztó használata: ha teheted, akkor használatra kész csemperagasztót vásárolj, amit rögtön fel is vihetsz a felültre. Ezt egy simítólapát vagy vakolókanál segítségével a legkönnyebb megtenni. A ragasztót úgy dolgozd el, hogy sima legyen a felület, ehhez használj fogas spatulyát. Egyszerre csak 1-1,5 m²-re vidd csak fel a ragasztót, ne az egész felületre.
  3. Mindig középen kezdd: a helyiség közepének kimérése itt nyer értelmet, az első sor padlólapot középre kezdd el lerakni, majd innen folytasd egy lappal vagy egy fugával.
  4. Lapok lerakása: a lapokat enyhe forgómozgással nyomd bele a ragasztóba, majd gumikalapáccsal ütögesd őket a helyükre. A lapok közötti távolság megtartásához használj csempekeresztet. Amikor a lábazati szegély kerül felhelyezésre, érdemes figyelni rá, hogy a szegély és a padlólap között egy fugányi hely mindenképp legyen.

Természetesen, ha minőségi munkát szeretnél, bízd szakemberekre. Hívj minket!


Egyéb (további) tartalmak szűrés és dátumválasztás alapján...

Postacím


Békés-Potka Kft. - 5630 Békés, Lapos utca 3.