BÉKÉS-POTKA

Ha számít a minőségi munka!

Bemutatkozás

A Békés-Potka Kft: Családi házak, telephelyek teljes körű felújítása, építése, átfogó építészeti munkák kivitelezése, tíz év alatt már több mint 200 elégedett ügyféllel!

Nálunk az Ön igénye az első, ezért a tervezéstől a kivitelezésig, a legjobb anyagokkal, profi szakemberekkel dolgozunk! Bízza ránk és megvalósítjuk!

Hírek, információk:

2024-05-07 10:50:00

T.Danny és KKevin a Madzagfalvi Napokon

A hazai rap két nagyágyúja, T.Danny és KKevin a Madzagfalvi Napokon

Augusztus 18-án vasárnap este egy hatalmas buli várható a Madzagfalvi Napokon. 20.45-től a két népszerű, a Youtube-on milliós nézettségeket elért rapper, T.Danny+KKevin lép majd fel. Mindkét előadó nagyon népszerű a fiatalok és az idősebbek körében, fellépéseik pedig mindenütt remek hangulatot teremtenek, és rengeteg nézőt vonzanak.

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a Madzagfalvi Napokon valamennyi korosztály megtalálja a kedvére való programot. Ennek az elképzelésnek a jegyében érkezik T.Danny és KKevin a Madzagfalvi Napokra.


2022-05-25 17:56:00

Padlólapok lerakása

Az előzőekben megismertük a burkolás előtti alapvető feladatait, most megismerhetitek a padlólap lerakásának lépéseit.

  1. Jelöld ki a helyiség közepét: ha az alapozás készen van, akkor a következő lépés az, hogy pontosan leméred a helyiség alapterületét, és egy ragasztószalag segítségével kijelölöd a közepét. Érdemes először kereszt alakban lehelyezni a lapokat próbaképpen.
  2. Lapragasztó használata: ha teheted, akkor használatra kész csemperagasztót vásárolj, amit rögtön fel is vihetsz a felültre. Ezt egy simítólapát vagy vakolókanál segítségével a legkönnyebb megtenni. A ragasztót úgy dolgozd el, hogy sima legyen a felület, ehhez használj fogas spatulyát. Egyszerre csak 1-1,5 m²-re vidd csak fel a ragasztót, ne az egész felületre.
  3. Mindig középen kezdd: a helyiség közepének kimérése itt nyer értelmet, az első sor padlólapot középre kezdd el lerakni, majd innen folytasd egy lappal vagy egy fugával.
  4. Lapok lerakása: a lapokat enyhe forgómozgással nyomd bele a ragasztóba, majd gumikalapáccsal ütögesd őket a helyükre. A lapok közötti távolság megtartásához használj csempekeresztet. Amikor a lábazati szegély kerül felhelyezésre, érdemes figyelni rá, hogy a szegély és a padlólap között egy fugányi hely mindenképp legyen.

Természetesen, ha minőségi munkát szeretnél, bízd szakemberekre. Hívj minket!


2022-05-25 17:47:00

Alapvető feladatok burkolás előtt

A megfelelő előkészítés a minőségi munka alapja. Ezért összeszedtünk néhány "alapszabályt" mit kell tenni a burkolás előtt.

  1. Készítsd elő a felületet: a csempék és padlólapok lerakása előtt a fal vagy a padló felülete előkészítést igény. Fontos, hogy tiszta, száraz, egyenletes, teherbíró és pormentes legyen.
  2. Simítsd el az egyenetlenségeket: ha kisebb repedéseket és egyenetlenségeket tapasztalsz, simítsd el simítólapáttal vagy vakolókanállal, de használhatsz aljzatkiegyenlítő masszát is. Mielőtt felrakod a csempéket a falra vagy a padlólapokat az aljzatra, mindenképp alapozásra van szükség. Ehhez a mélyalapozóra vagy tapadásjavító emulzióra lesz szükség, melyet egy széles ecsettel vagy festékhengerrel tudsz felvinni a felületre.
  3. Élvágás egyenesen vagy körben: ahhoz, hogy az élvágás egyenes legyen, csempevágógépre lesz szükség. Karcold meg a csempét a felső felületén, majd a szegély mentén törd le. A fürdőben és a konyhában is szükség lehet kerek nyílásra is, amit úgy tudsz a csempébe vagy a padlólapba vágni, hogy csempe-csípőfogót használsz, és a nyílást milliméterenként kicsíped. Esetleg használhatsz lyukmaró toldattal ellátott fúrógépet is.

Ha felújítást tervezel, de már az előkészítésnél elakadsz hívj minket bizalommal a megadott elérhetőségeken.


2022-05-25 17:32:00

Padló,- és falburkolás lépésről lépésre KÉPEKBEN

Az új burkolat erőt és energiát ad.


2021-07-29 09:00:00

Támogatásban részesül a Békés-Potka Kft.

8 015 567 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül a Békés-Potka Kft.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott Eszközbeszerzés a Békés-Potka Kft-nél című, GINOP-1.2.9-20-2021-02851 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 8 015 567 Ft azaz nyolcmillió-tizenötezer-ötszázhatvanhét forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.06.01.

A Projekt költségek elszámolhatóságának kezdő időpontja: 2020.11.19

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.10.28.

A projekt keretein belül eszközbeszerzés valósul meg, mely hozzájárul a kft. szakmai fejlődéséhez, a pertnerkör bővítéséhez, valamint a humánerőforrás bővítéséhez, munkabér emeléséhez.


Egyéb (további) tartalmak szűrés és dátumválasztás alapján...

Postacím


Békés-Potka Kft. - 5630 Békés, Lapos utca 3.